Tornar dalt

El Projecte Impulse Plus conclou amb el Congrés Nacional sobre Rehabilitació Energètica d’Edificis

El Projecte Impulse Plus conclou amb el Congrés Nacional sobre Rehabilitació Energètica d’Edificis

Aquest dimecres 22 de juny la Fundació València Clima i Energia ha organitzat un esdeveniment en el qual tècnics de l’administració pública i del sector privat parlaran sobre casos pràctics duts a terme en matèria de rehabilitació energètica.

El Congrés Nacional “Rehabilitació Energètica d’Edificis: Sinergies entre el sector públic i el privat” se celebrarà dimecres que ve 22 de juny de 9.00 a 13.30 h. en el Complex Esportiu-Cultural Petxina de l’Ajuntament de València.

L’esdeveniment comptarà amb la presència institucional de l’Alcalde Joan Ribó i el Conseller Héctor Illueca, els quals seran els responsables de l’obertura del mateix i finalitzarà amb les paraules de Maria Luisa Notario, Regidora Delegada de Serveis Centrals Tècnics i Alejandro Ramon, Regidor Delegat d’Emergència Climàtica i Transició Energètica.

El programa de l’esdeveniment compta amb la participació de multitud de tècnics del sector públic i del privat que compartiran les seues experiències en diferents projectes en format de ponències i taules redones, amb incís a més en les sinergies que poden sorgir en la col·laboració dels dos sectors.

Aquest congrés forma part del Programa Europeu IMPULSE PLUS de’Interreg Mediterranean, un programa del qual ha format part València al costat d’altres ciutats europees i en el qual s’ha treballat amb eines que pretenen consolidar un sistema de suport per a l’administració pública en matèria de rehabilitació energètica d’edificis dels parcs edificatoris públics, afavorint una presa de decisions més precisa i alineada amb els objectius de desenvolupament sostenible que des de totes les ciutats es treballa per a aconseguir.

Skip to content