Tornar dalt

Formació Adaptació a la calor i lluita contra la pobresa energètica d’estiu – Projecte CoolTuraTE

Proyecto CoolTutaTe - Adaptación al calor y lucha contra la pobreza energética - Oficina de l'Energia

Formació Adaptació a la calor i lluita contra la pobresa energètica d’estiu – Projecte CoolTuraTE

Formació Adaptació a la calor i lluita contra la pobresa energètica d'estiu - Projecte CoolTuraTE

Quan

Octubre 16, 2023 - Octubre 24, 2023    
3:30 pm - 2:45 pm

On

Oficina de l'Energia - Parc de l'Oest
Xalet Parc de l'Oest, C. d'Enguera, s/n, València, España, 46018, València

Tipus d'esdeveniment

Des de la Fundació València Clima i Energia, volem desenvolupar les nostres capacitats com a actors locals de la ciutat per a enfrontar-nos al creixent problema de la pobresa energètica d’estiu.

Diferents accions i projectes estan en execució dins de la ciutat de València per a fer front a la pobresa energètica. No obstant això, la pobresa energètica durant l’estiu va més enllà de l’abast del nostre enfocament actual i necessitem estar capacitats i formar-nos per a millorar les accions que implementem, així com la nostra estratègia per a abordar-la a nivell local.

D’una banda, a escala operativa i individual, volem tindre la capacitat de dissenyar materials específics, kits, consells i tallers per a abordar la pobresa energètica d’estiu amb llars vulnerables des del seu propi habitatge (Itinerari 1).

D’altra banda, volem desenvolupar la nostra capacitat a nivell col·lectiu per a integrar esta perspectiva en els nostres projectes i plans a escala dels barris de la ciutat dins del context més ampli de l’adaptació als canvis de temperatura i fenòmens atmosfèrics aïllats. (Itinerari 2)

Per això us proposem la formació següent de la mà de l’equip d’experts referents en esta temàtica de la Universitat Politècnica de Madrid amb dos itineraris complementaris enfocats a cadascuna d’estes problemàtiques.
Cada itinerari tindrà dues sessions de formació a l’octubre, més una tercera sessió final en comú al novembre:

INSCRIURE’M AL TALLER

Skip to content