Tornar dalt

La Fundació València Clima i Energia publica un llistat de “Consells per a no passar calor a l’estiu”

• Les recomanacions estan disponibles en la pàgina web de la fundació, www.climaienergia.com
• La guia arreplega indicacions per a mantindre les vivendes aïllades, que inclouen des d’hàbits personals a sistemes de ventilació o ús de plantes
• Les Oficines de l’Energia municipals atenen consultes tant presencials com telefòniques, de manera gratuïta

La Fundació València Clima i Energia ha editat una sèrie de “Consells per a no passar calor a l’estiu”, un llistat de recomanacions per a enfrontar-se a les altes temperatures que s’anuncien per al pròxim període estival. Es tracta d’una sèrie de propostes, dirigides bàsicament a mantindre aïllades les vivendes, per a aconseguir una temperatura corporal adequada en tot moment, que garantisca un estat físic saludable, atés que les temperatures molt altes, la humitat ambiental i les exposicions al sol poden repercutir negativament en la salut de les persones.

Totes les recomanacions estan disponibles en el web de la fundació municipal, climaienergia.com, tant en castellà com en valencià. La guia arreplega indicacions sobre hàbits personals, ventilació de vivendes o ús de plantes, entre altres aspectes, tots ells dirigits a aconseguir aïllar les vivendes de la calor exterior. Així, es mostra la forma més eficaç d’aprofitar la ventilació natural i croada de les cases per a aconseguir una refrigeració passiva, la utilització intel·ligent dels ventiladors i dels electrodomèstics de la llar, o l’estratègies de “vegetalització” (ús de plantes).

A més, totes les persones interessades poden plantejar qüestions i preguntes en les diferents Oficines de l’Energia municipals, en les quals s’atenen consultes tant de manera presencial com telefònica. Des de les diferents seus, s’orienta la ciutadania que així ho requerix sobre estalvi energètic, estalvi en la factura, ajudes públiques disponibles, o assessorament sobre rehabilitació energètica, entre altres qüestions, sempre de manera gratuïta.

Skip to content