Tornar dalt

L’alimentació sostenible protagonitza el Dia Mundial del Medi Ambient amb València Canvia Pel Clima! 2021

L’alimentació sostenible protagonitza el Dia Mundial del Medi Ambient amb València Canvia Pel Clima! 2021

Durant el matí de hui, València Canvia Pel Clima! 2021 s’ha traslladat a les places dels mercats de Rojas Clemente, Cabanyal i Russafa per a celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient.

La quarta edició de València Canvia Pel Clima! se centra en la importància de l’alimentació sostenible en la mitigació del canvi climàtic. Per a informar la ciutadania sobre els productes de proximitat i quilòmetre zero, la reducció de la petjada de carboni dels aliments i la disminució dels envasos plàstics d’un sol ús s’ha reunit diverses entitats i associacions de València en una mostra festiva amb activitats per a tots els públics.

La plaça de Rojas Clemente ha acollit a la Fundació València Clima i Energia representada per l’Oficina de l’Energia i l’Observatori del Canvi Climàtic; el gabinet de didàctica del Jardí Botànic, Las Naves, la Comunitat de Pescadors El Palmar i Justícia Alimentària. Cabanyal ha sigut el punt de trobada de Cabanyal – Horta, WWF, l’Observatori del Canvi Climàtic, SEAE A Paso Lento i Baobab. De la mateixa manera, Baobab ha repetit en Russafa acompanyada d’Aeioluz, Albal Circular, Greenpeace, el Centre d’Educació Ambiental, BioAgradables, Llavors d’Ací, València Saludable, Asociación Vecinal Rovella Fte. Sant Luís i Mercavalència.

– Continuen els punts d’informació

Demà diumenge, València Canvia Pel Clima! es trasllada al Jardí Botànic de la Universitat de València per a acompanyar a El Botànic en una activitat familiar sobre l’hort urbà. Així mateix, el dilluns i el dimarts segueixen les jornades informatives en els mercats municipals amb presència en Benicalap i Castella respectivament.

Skip to content