Tornar dalt

L’Observatori del Canvi Climàtic estrena el documental “Aiguamolls pel clima” amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient

• L’audiovisual mostra el paper crucial dels aiguamolls, entre els quals l’Albufera

L’Observatori del Canvi Climàtic, centre d’educació ambiental gestionat per la Fundació València Clima i Energia de València, ha acollit l’estrena del documental “Aiguamolls pel Clima”.

El documental, produït per l’Agència EFE, és el resultat de quatre anys de treball del projecte europeu LIFE Wetlands4Climate, dedicat a estudiar i mostrar el paper crucial dels aiguamolls en la lluita contra el calfament global i presenta el testimoniatge de diferents persones pertanyents a les entitats sòcies del projecte: Fundació Global Nature, EFE, Universitat de València i València Clima i Energia.

La projecció tindrà la presència de representants de diverses institucions involucrades en el projecte, incloent-hi l’Agència EFE, la Fundació València Clima i Energia, Fundació Global Nature i l’Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva de la Universitat de València.


El projecte LIFE Wetlands4Climate ha demostrat com els ecosistemes actuen com a embornals de carboni, contribuint significativament a la mitigació del calfament global. Al llarg del documental, podrem conéixer els resultats de les investigacions, vore testimoniatges d’experts i descobrir les mesures de conservació implementades per a protegir estos valuosos medis naturals com l’Albufera de València, que aspira a ser declarada reserva de la Biosfera per part de la UNESCO.

L’Observatori del Canvi Climàtic és un centre municipal d’educació ambiental on s’han desenvolupat un gran nombre d’activitats de les zones humides en la mitigació i adaptació al calfament global. Actualment allotja l’exposició “Aiguamolls pel Clima”.

La projecció d’este documental és una oportunitat única per a sensibilitzar a la societat sobre la importància de conservar aquests ecosistemes i conéixer l’Observatori del Canvi Climàtic de l’Ajuntament de València.

Skip to content