Tornar dalt
Talleres gratuitos de la Oficina de l'Energia para el ahorro de la factura eléctrica

L’Oficina de l’Energia ofereix tallers gratuïts per a aprendre a estalviar en la factura energètica

• Els cursos es celebraran als mesos de setembre i octubre a les oficines del Parc de l’Oest, Torrefiel i Aiora
• Tots els cursos són gratuïts però cal inscripció prèvia
• S’abordaran qüestions diverses com les plaques fotovoltaiques o les comunitats energètiques

L’Oficina de Clima i Energia de l’Ajuntament de València ha preparat tallers didàctics per als mesos de setembre i octubre. Els tallers, que són gratuïts però cal la inscripció prèvia, abordaran qüestions tan diverses com la reducció de la despesa energètica de la llar, l’autoproducció d’energia solar i la instal·lació de plaques fotovoltaiques, la rehabilitació d’edificis des del punt de vista energètic, les comunitats sostenibles, la renovació energètica de la llar, la comprensió de la factura de la llum i l’estalvi.

Així, dimarts 12 de setembre, a les 10:30 hores, a l’Oficina de l’Energia del Parc de l’Oest se celebrarà el taller “Fes la teua llar més habitable. Gasta menys i viu millor”, un taller que abordarà el consum de les nostres llars i com reduir la factura per mitjà d’un canvi d’hàbits i la reutilització de materials.

Dimecres, 13 de setembre, a les 16 hores, a l’Oficina de l’Energia ubicada al barri d’Aiora, comença el taller “Connecta’t al sol. Com autoproduir l’energia que necessites”, on es parlarà de la instal·lació de plaques fotovoltaiques, les possibles subvencions i la rendibilitat de la mesura.

Dilluns, 18 de setembre, a les 11:15 hores, el taller “Passeig termogràfic pel barri del Carme a través dels seus edificis i espais públics” tractarà assumptes com el mesurament de les condicions tèrmiques dels espais públics i els edificis privats així com les mesures per millorar la temperatura dels edificis a l’hivern i a l’estiu.

Dimecres, 20 de setembre, a les 17:30 hores, l’Oficina de l’Energia del Parc de l’Oest acull una trobada de comunitats sostenibles per crear xarxes de barri per a la innovació en matèria d’energia.

Dijous 21 de setembre, a les 10:30 hores, a l’Oficina de l’Energia de Torrefiel hi ha un “Taller de rehabilitació energètica per a renovar la llar amb bona energia”  per a la renovació i la reforma de la llar, la reducció del consum energètic i la millora del confort en l’habitatge.

Dimarts, 26 de setembre, a les 11 hores, a l’Oficina d’Energia del barri d’Aiora se celebrarà el taller “Entén la teua factura de la llum. Passos a seguir per pagar menys”. El taller abordarà qüestions com la potència contractada, la tarifa, els hàbits de consum o el bo social.

Per últim, dimecres 11 d’octubre, a les 10 hores, l’Oficina de l’Energia d’Aiora acull el taller “Estalvia energia en la llar. Aprén a emprar el kit d’autodiagnòstic energètic”. L’acte s’ocuparà de qüestions com la factura de la llum i el gas, l’eficiència energètica i la rebaixa del consum energètic. 

Tots els tallers són debades però cal inscriure’s de forma prèvia. Per a més informació i per a inscripcions, podeu consultar-ho açí.

Skip to content