El problema: Despeses sense ingressos.

El preu del kW/h de les tarifes de la llum per a PIMES espanyoles supera al de la mitjana europea. S’estima que la petita i mitjana empresa destina, aproximadament, el 10% dels seus ingressos anuals al pagament de les tarifes de la llum. A més d’això, els xicotets negocis s’enfronten a pujades del 20% en les seues factures anuals. La Vulnerabilitat Energètica creix pel Covid-19.

Des de l’AJUNTAMENT DE VALÈNCIA volem ajudar el Negoci Local de la ciutat a ser més eficient, reduint el seu consum energètic i la despesa del rebut de la llum, contribuint així una major sostenibilitat i resiliència i apostant per la supervivència d’un ecosistema de comerç local divers i doblement sostenible, tant en l’aspecte ambiental com econòmic.

Els Objectius

L’objectiu d’aquest projecte 100% finançat per l’Ajuntament, és augmentar la competitivitat dels Negocis i Comerços Locals mitjançant la reducció dels costos energètics, alhora que es promou l’ús d’energia local i renovable, a través d’un Assessorament Energètic Gratuït amb Resultats d’Estalvi Garantits.

Metodologia. Com ho fem?

Això serà possible amb l’assessorament bàsic i personalitzat dut a terme per un tècnic especialista de la cooperativa valenciana AeioLuz.

Beneficis i avantatges del programa

Millora la teua Competitivitat.

Reducció de costos i emissions causants del canvi climàtic.

Millora la teua imatge sense inversió.

Participa!

La campanya es durà a terme durant Novembre i Desembre de 2020. Poden acollir-se al projecte qualsevol Negoci Local o Comerç de la ciutat de València, tenint com a grup d’especial interés a la branca HORECA, per la seua situació de vulnerabilitat causada per la pandèmia.

Les actuacions que es realitzaran, són TOTALMENT GRATUÏTES, finançades per la Regidoria d’Emergència Climàtica i Transició Energètica de l’Ajuntament de València.

PREINSCRIU-TE I REP MÉS INFORMACIÓ EMPLENANT AQUEST FORMULARI ONLINE

PLACES LIMITADES, APUNTA’T JA!

Si tens qualsevol dubte, contacta'ns a negocisostenible@climaienergia.com