Assessorament

Demana cita i t'ajudarem a formar part de la Transició Energètica: factura d'electricitat, factura de gas, eficiència energètica, energies renovables...

Tallers formatius

Inscriu-te als nostres tallers oberts! Si sou un grup, els organitzem per a vosaltres. Descarrega't el fullet informatiu dels tallers.

Visita l'exposició

Pots apropar-te en qualsevol moment a visitar la nostra exposicióTambé organitzem visites guiades per a grups.

Aula en Xarxa

Pertanys a alguna associació o col·lectiu que treballe per la sostenibilitat? T'oferim l'Aula en Xarxa, un espai perquè us pugueu reunir.

Calendari: pròximes activitats i tallers

Els tallers de l'Oficina de l'Energia

Entén la teua factura d'electricitat

Aprendrem com funciona el mercat elèctric i els diferents conceptes que apareixen en la factura d'electricitat. Donarem resposta a preguntes com: Com reduir la potència contractada? Què és la discriminació horària? Tinc accés al bo social?
Duració: adaptable entre 1 i 2 hores.

Estalvia energia a la llar

Amb alguns consells senzills que només requereixen un canvi d'hàbits o xicotetes inversions aprendràs a reduir el consum energètic en la teua llar. Aprendràs a fer un bon ús de l'energia amb la finalitat de consumir menys kWh, pagar menys i guanyar en confort.
Duració: adaptable entre 1 i 2 hores.

Connecta't al sol

Aprendrem els passos a seguir per a tindre una instal·lació d'energia solar fotovoltaica que et permeta produir l'energia que necessites en la teua llar o comunitat de veïns i veïnes. Coneixerem si és viable econòmicament i quina és la situació actual en relació a la legislació.
Duració: adaptable entre 1 i 2 hores.

Energia per a totes

Aprendrem sobre els drets dels consumidors en relació a l'ús de l'energia, així com sobre conceptes bàsics de les factures i sobre com estalviar a casa. Respondrem a preguntes com: què és el bo social? què puc fer si no puc pagar el rebut d'electricitat? puc contractar electricitat renovable?
Duració: adaptable entre 1 i 2 hores.