Tornar dalt

Regalem kits d’eficiència energètica

Regalem kits d’eficiència energètica

L’Ajuntament i la Fundació València Clima i Energia regalen fins a final d’any kits d’eficiència energètica amb els quals s’aconsegueix estalviar entre un 5 i un 10% de consum energètic.

 

El kit d’eficiència energètica per a domicilis i xicotets comerços conté una bombeta LED de 11W i una de 6W, un programador horari que permet, per exemple, posar en marxa l’escalfador de l’aigua o qualsevol electrodomèstic a les hores de menor preu de facturació, un mesurador de consums que serveix per a detectar els aparells que major despesa generen, a més de rivets per a portes i finestres corredisses que ajuden a aïllar tèrmicament l’habitatge.

Els kits s’entreguen als participants en els tallers gratuïts que organitza l’Oficina de l’Energia municipal, i també entre aquells seguidors de les xarxes socials de la Fundació municipal València Clima i Energia.

Durant el mes de novembre hi ha programats quatre tallers diferents que s’imparteixen a les vesprades en diferents horaris en dies entre setmana. Aquest mes s’imparteixen els tallers “Entén la teua factura elèctrica”, “Connecta’t al sol”, “Entén la teua factura del gas”, “Entén la teua factura de la llum” i “l’Aerotèrmia”.

Els tallers de l’Oficina de l’Energia són gratuïts, prèvia inscripció, i es poden consultar els horaris i les dates en o visitant la web www.climaienergia.com. S’imparteixen en la seu de l’oficina municipal al carrer José Maria Haro, 9 en el barri d’Ayora.

Els kits són de fàcil instal·lació i van acompanyats d’un xicotet manual d’instal·lació. Sense canviar d’hàbits de consum, amb la simple instal·lació i el correcte ús dels elements que conté, s’aconsegueix reduir la factura i també el consum d’energia entre un 5 i un 10 per cent.

Oficina de l’Energia

En 2019 l’Ajuntament de València i la Fundació València Clima i Energia, van posar en marxa l’Oficina de l’Energia, una finestreta única municipal per a la transició energètica de la ciutat que ofereix assessorament, entre altres coses, per a la tramitació d’ajudes a la instal·lació de plaques solars o l’optimització de l’ús energètic que reduïsca les factures de llum i gas.

Skip to content