Tornar dalt

Sabies que l’energia fotovoltaica podria subministrar aproximadament una tercera part (30%) del consum elèctric total de la ciutat de València?

Sabies que l’energia fotovoltaica podria subministrar aproximadament una tercera part (30%) del consum elèctric total de la ciutat de València?

Fins ara, gran part d’aquesta energia que consumim prové de combustibles fòssils, contribuint així a l’escalfament global al mateix temps que ens fa dependents d’altres territoris. A l’Oficina de l’Energia volem promoure un model energètic net i democràtic basat en la producció local d’energies renovables. Així des de la mateixa ciutadania podem ser part de la transició energètica, produir energia als edificis i llocs que habitem, i crear ocupació en l’àmbit local.

Si vols auto abastir-te amb energies renovables, des de l’Oficina de l’Energia t’ajudem. Realitzarem tallers de formació i assessorarem particulars i comunitats veïnals que desitgen portar a terme projectes d’instal·lació d’energies renovables i promoure així la sobirania energètica i fer de València, entre totes i tots, una ciutat més sostenible.

 

Comparador d’ofertes d’electricitat provinent de fonts renovables de la CNMC

Guia pràctica per a convertir-se en autoconsumidor en 5 passos (IDAE)

Guia amb els passos a seguir per a la constitució de comunitats energètiques locals i financiació de projectes pilot (IDAE)

Autoconsum al detall (Eneragen)

Mapeig de projectes de energia ciutadans (Greenpeace)

Plan AutoconsumE+ 2019 (IVACE)

Deducció autonòmica a l’IRPF per inversions en instal·lacions d’autoconsum o d’aprofitament d’energies renovables (IVACE)

Projecte Prosume : Fulla de ruta per al foment de l’energia fotovoltaica en la ciutat de València (Las Naves)

Skip to content