Tornar dalt

S’obri el termini per a inscriure’s en els Dissabtes DiverActius de maig i juny

S’obri el termini per a inscriure’s en els Dissabtes DiverActius de maig i juny

El Observatori del Canvi Climàtic de València ofereix activitats gratuïtes per a famílies els dissabtes al matí

 

L’Observatori Municipal del Canvi Climàtic de la Fundació València Clima i Energia ofereix tallers per a públic familiar els dissabtes amb el doble objectiu d’oferir activitats lúdiques i fomentar la sensibilització mediambiental.

Les activitats, a càrrec de formadors i educadors especialistes en medi ambient, són gratuïtes però tenen aforament limitat i requereixen inscripció prèvia. Són a les 11h del matí i tenen lloc en les instal·lacions de l’Observatori al barri del Cabanyal, al carrer doctor Lluch 60 de València.

Les inscripcions per al mes de maig ja estan obertes i en les pròximes setmanes s’obriran les de juny. Per a aquest mes s’ha programat un taller de reciclatge per a xiquets i xiquetes amb una edat recomanada a partir dels 7 anys i el conta contes “L’abella Zoom Zoom” per a menors entre els 3 i els 7 anys, sempre acompanyats.

Segons Emilio Servera, responsable de l’Obervatori del  Canvi Climàtic de València “els Dissabtes DiverActius són una aposta de la Fundació València Clima i Energia per oferir activitats que permeten als més menuts aprendre divertint-se i prendre consciència de la importància de preservar el planeta i lluitar contra el canvi climàtic. És important prendre consciència que les nostres accions quotidianes poden col·laborar a reduir els efectes del calfament global”

L’Observatori del Canvi Climàtic és el centre educatiu i divulgatiu de València per a formar, conscienciar i sensibilitzar enfront del canvi climàtic. El disseny del centre i dels seus recursos expositius en el Cabanyal conformen un espai interactiu i dinàmic, que serveix com a punt de trobada per a tota mena de públic.

 

Observatori del Canvi Climàtic
Fundació València Clima i Energia – Ajuntament de València
Carrer Doctor Lluch, 60 (46011 – València)
Telèfon: 96 106 15 91 / 96 105 91 02
observatori@climaienergia.com
Inscripciones:  bit.ly/3gV0yZ9
Skip to content