Tornar dalt
Jornada Pobreza Energética realizada por València Clima i Energia por el Derecho a la Energía

València celebra la setmana pel Dret a l’Energia amb activitats, jornades i visites de l’Oficina de l’Energia Itinerant

• La jornada pel Dret a l’Energia es realitzarà este dimarts, a les 9:30 hores, en Las Naves i la inscripció a totes les activitats és gratuïta

La Fundació Municipal València Clima i Energia organitza des d’este dilluns, 19 de febrer, fins divendres, 23 de febrer, la setmana pel Dret a l’Energia amb un programa que conté activitats, jornades i les visites l’Oficina de l’Energia Itinerant a diversos punts de la ciutat.

Les activitats previstes comencen este dilluns amb un taller per a aprendre a tramitar el Bo Social. Es realitzarà a les 11:00 hores del matí en l’Oficina de l’Energia d’Aiora.

A més este dimarts, a les 9:30 hores, se celebrarà la Jornada pel Dret a l’Energia en Las Naves. Esta activitat està coorganitzada per “Red Conecta Energía”.

També dijous 22 de febrer, a les 17:30 hores, es realitzarà a l’Oficina de l’Energia de Torrefiel la xarrada “Entén la teua factura de gas i electricitat. Passos a seguir per a pagar menys”.

Per últim, l’Oficina de l’Energia Itinerant visitarà este dilluns de 9:30 fins a 14:00 hores  el Centre Municipal de Servicis Socials de Sant Marcel·lí situat al carrer de Salvador Perles, s/n; dimecres 21, en el mateix horari, estarà al Centre Municipal de Servicis Socials de Benimaclet (plaça de Benimaclet); i dijous 22 de febrer, en el mateix horari, visitarà el Centre Municipal de Servicis Socials de la Malva-rosa, carrer de Maria Carbonell, 1.

La Fundació València Clima i Energia és una fundació de l’Ajuntament de València l’objectiu de la qual és la promoció d’activitats relacionades amb la qualitat mediambiental, les energies renovables i el clima.

Totes les activitats de la Setmana de l’Energia són lliures i gratuïtes fins a completar aforament. Per a més informació i inscriure’s en les activitats previstes vore el següent enllaç.

Skip to content