L’alimentació sostenible protagonitza el Dia Mundial del Medi Ambient amb València Canvia Pel Clima! 2021

05.06.2021

Durant el matí de hui, València Canvia Pel Clima! 2021 s’ha traslladat a les places dels mercats de Rojas Clemente, Cabanyal i Russafa per a celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient.

La quarta edició de València Canvia Pel Clima! se centra en la importància de l’alimentació sostenible en la mitigació del canvi climàtic. Per a informar la ciutadania sobre els productes de proximitat i quilòmetre zero, la reducció de la petjada de carboni dels aliments i la disminució dels envasos plàstics d’un sol ús s’ha reunit diverses entitats i associacions de València en una mostra festiva amb activitats per a tots els públics.

La plaça de Rojas Clemente ha acollit a la Fundació València Clima i Energia representada per l’Oficina de l’Energia i l’Observatori del Canvi Climàtic; el gabinet de didàctica del Jardí Botànic, Las Naves, la Comunitat de Pescadors El Palmar i Justícia Alimentària. Cabanyal ha sigut el punt de trobada de Cabanyal – Horta, WWF, l’Observatori del Canvi Climàtic, SEAE A Paso Lento i Baobab. De la mateixa manera, Baobab ha repetit en Russafa acompanyada d’Aeioluz, Albal Circular, Greenpeace, el Centre d’Educació Ambiental, BioAgradables, Llavors d’Ací, València Saludable, Asociación Vecinal Rovella Fte. Sant Luís i Mercavalència.

– Continuen els punts d’informació

Demà diumenge, València Canvia Pel Clima! es trasllada al Jardí Botànic de la Universitat de València per a acompanyar a El Botànic en una activitat familiar sobre l’hort urbà. Així mateix, el dilluns i el dimarts segueixen les jornades informatives en els mercats municipals amb presència en Benicalap i Castella respectivament.