Tornar dalt

Plaça Tècnic Energia per a projectes europeus.

ANUNCI DE LES BASES REGULADORES I PERÍODE DE PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES PER A LA PROVISIÓ DE MANERA TEMPORAL D'UNA PLAÇA DE TÈCNIC ESPECIALISTA EN ENERGIA PER AL DESENVOLUPAMENT DE PROJECTES EUROPEUS.

En data 31 de juliol de 2020 es publica en la web de la Fundació València Clima i Energia les bases reguladores de la convocatòria pública per a la constitució i gestió d’una borsa de treball per a proveir de manera temporal una plaça de tècnic especialista en energia per al desenvolupament de projectes europeus.

Les instàncies juntament amb la documentació requerida hauran d’enviar-se, preferiblement de manera digital al correu electrònic climaienergia@climaienergia.com.

Segons el que es disposa en les referides bases, el termini de presentació de les propostes serà de 10 dies naturals, comptats a partir de demà dia 1 d’agost de 2020, per la qual cosa finalitzarà dilluns 10 d’agost de 2020 a les 23:59 hores.

Enllaç a les bases

Enllaç als annexos

LLISTAT DEFINITIU I CONVOCATÒRIA FASE 1.

Enllaç al llistat definitiu

Durant els pròxims dies es contactarà per via telefònica i per correu electrònic amb els candidats admesos per a comunicar la data i hora per a realitzar la FASE 1 del procés de selecció.

RESULTAT FASE 1 PROCÉS SELECTIU TÈCNIC ENERGIA.

Enllaç al resultat FASE 1

Es convoca als aspirants a la Fase 2 del procés selectiu divendres que ve 18 de setembre.

Durant els pròxims dies es contactarà per via telefònica i correu electrònic amb els candidats per a fixar l’hora i lloc on es desenvoluparà la següent fase.

RESULTAT FASE 2 I FASE 3 PROCÉS SELECTIU TÈCNIC ENERGIA.

RESULTAT DEFINITIU PROCÉS SELECTIU TÈCNIC ENERGIA.

CORRECCIÓ D'ERRADES DEL RESULTAT DEFINITIU PROCÉS SELECTIU TÈCNIC ENERGIA.

Skip to content