Tornar dalt

Tres places de Tècnic/a Superior Especialista en Energia.

BASES REGULADORES I PERÍODE DE PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES PER A LA COBERTURA DEFINITIVA DE TRES PLACES DE TÈCNIC/A SUPERIOR ESPECIALISTA EN ENERGIA.

 

NOU AVÍS: Alçament de la suspensió del procés selectiu de personal laboral per a la cobertura definitiva de tres places de Tècnic/a superior especialista en energia previstes en la relació de llocs de treball de la Fundació València Clima i Energia i la constitució d’una borsa de treball.

 

 

****Es reanuda el termini de presentació de sol.licituds del procediment de selecció suspés el dia 18 de gener de 2023. El termini de presentació de sol.licituds acaba el dia 1 de març de 2023 a les 23:59 h.
****Pots consultar la resolució publicada en esta mateixa pàgina web.

LLISTAT DEFINITIU I CONVOCATÒRIA FASE 1.

Enllaç al llistat definitiu

Durant els pròxims dies es contactarà per via telefònica i per correu electrònic amb els candidats admesos per a comunicar la data i hora per a realitzar la FASE 1 del procés de selecció.

ANUNCI COMPOSICIÓ ÒRGAN DE SELECCIÓ PROCÉS SELECTIU.

Anunci composició òrgan de selecció procés selectiu de personal laboral per a la cobertura definitiva de tres places de tècnic/a superior especialista en energia a jornada completa previstes en la relació de llocs de treball de la Fundació, per torn lliure i mitjançant el sistema de concurs oposició, així com la constitució d’una borsa de treball.

LLISTAT DEFINITIU ADMESOS/ES I EXCLOSOS/ES.

28/04/23 Anunci Llistat definitiu admesos/es i exclosos/es en el procés de selecció de tres places de tècnic/a especialista en energia i convocatòria realització primer exercici.

QUALIFICACIONS PROVISIONALS PRIMER EXERCICI DE LA FASE D'OPOSICIÓ.

8/05/2023 Anunci  qualificacions provisionals primer exercici de la fase d’oposició del procés selectiu de tres llocs de tècnic/a superior especialista en energia.

CONVOCATÒRIA SEGON EXERCICI.

15/05/23 Anunci Procés de selecció de tres places de tècnic/a especialista en energia. CONVOCATÒRIA SEGON EXERCICI Consulta l’enllaç.

QUALIFICACIONS SEGON EXERCICI DE LA FASE D'OPOSICIÓ.

26/05/23 Qualificacions segon exercici de la fase d’oposició del procés selectiu de personal laboral de tres llocs de tècnico/a superior especialista en energia.

VALORACIÓ DE MÈRITS DE LA FASE CONCURS I PUNTUACIÓ FINAL DEL PROCÉS
SELECTIU.

02/06/23 Anunci valoració de mèrits de la fase concurs i puntuació final del procés selectiu de personal laboral per  la cobertura definitiva de tres llocs de tècnic/a superior especialista en energia.

NOMENAMENT PERSONAL LABORAL PER A LA COBERTURA DEFINITIVA.

12/06/2023 Nomenament personal laboral per a la cobertura definitiva de tres places de tècnic/a superior especialista en energia mitjançant el sistema de concurs-oposició per torn lliure i la constitució definitiva d’una borsa de treball 

Skip to content