Tornar dalt

OBERT EL TERMINI PER A LA PRESENTACIÓ D’OFERTES PER A L’OFICINA DE L’ENERGIA

OBERT EL TERMINI PER A LA PRESENTACIÓ D’OFERTES PER A L’OFICINA DE L’ENERGIA

València Clima i Energia ha obert el termini per a la presentació de les ofertes dirigides a la prestació del servei de l’Oficina de l’Energia de la ciutat de València, que es troba actualment en un procés de rehabilitació, i que obrirà en els pròxims mesos en el barri d’Aiora.

L’Oficina de l’Energia serà la finestreta de la ciutat per a impulsar la transició energètica, abordar la pobresa energètica, solucionar dubtes sobre energies renovables i també sobre la factura de la llum, entre altres qüestions. Comptarà amb quatre professionals altament especialitzats en la matèria, així com amb un espai expositiu permanent i un altre itinerant. A més, la seua activitat no se circumscriurà en la seu, sinó que realitzarà activitats i proporcionarà assessorament en centres escolars, comunitats de veïns i a tots aquells que ho sol·liciten.

El termini per a la presentació d’ofertes romandrà obert fins al 2 de maig de 2019, podent-se presentar per registre d’entrada a la seu, al carrer de Joan Verdeguer 16, 46024 València, fins a les 14.30 de l’esmentada data.

En l’enllaç inferior es troba tota la documentació necessària sobre el procés, disponible a la plataforma de contractació de l’Estat.

 

Licitación en la Plataforma de Contratación

Skip to content