Tornar dalt

11 sessions de diàleg de 20 minuts sobre el canvi climàtic en la vida quotidiana

11 sessions de diàleg de 20 minuts sobre el canvi climàtic en la vida quotidiana

-València Canvia pel Clima! posarà en valor la importància del medi ambient i els nous models energètics el dia 23 al Jardí del Túria

El matí del diumenge 23 de 10h a 15h, el Jardí del Túria acull la festa del clima i l’energia sostenible amb la celebració de València Canvia pel Clima! Activitats per a tota la família, aficionats al medi ambient i experts en canvi climàtics i noves energies ompliran durant tot el matí la zona entre el Pont de les Flors i el de l’Exposició en el llit del Túria.

Així les coses, cal destacar la realització d’11 sessions de diàleg de 20 minutos cadascuna oferides per entitats i empreses per a conscienciar sobre la importància del canvi climàtic, el reciclatge i els nous models energètics.

-Xarxa Connecta Energia: aquesta entitat vinculada al centre d’innovació Las Naves començarà el torn de diàlegs a les 10.30h amb “Què és la Xarxa Connecta Energia? A més, tornaran a prendre la paraula a les 12.10h per a parlar sobre la pobresa energètica i com fer-li front.

-Lasar: aquesta empresa de disseny i construcció d’habitatges sostenibles, eficients i amb la menor petjada de carboni possible parlarà sobre “La bioconstrucció Passivhaus” a les 10.50h.

-Agora Talens: aquest col·lectiu que busca promoure la creativitat i oficis tradicionals locals parlarà sobre la “Moda ètica i sostenible: consumir moda respectant el medi ambient i els drets humans” a les 11.10h.

-A paso lento: centrats en la ramaderia extensiva i els canals curts de comercialització aquesta entitat parlarà a les 11.30h sobre la unió de l’alimentació i el canvi climàtic.

-Fridays For Future: la delegació valenciana d’aquesta organització internacional que lluita per frenar el canvi climàtic comentarà la urgència de prendre mesures per a no danyar al medi ambient. La xarrada serà a les 11.50h.

– BIOCE: aquesta plataforma d’arquitectura ecològica i sostenible introduirà a les 12.30h el tema de les reformes energètiques amb bioconstrucció.

-Col·lectiu xicoteta elaboració artesanal: a les 12.50h parlaran sobre el paisatge, l’alimentació i la responsabilitat.

-Pablo Quintana: aquest pensionista y activista social expert en la creació de decorats artístics ressaltarà les oportunitats de la construcció amb palla a favor del medi ambient. L’activitat serà a les 13.10h.

-Plataforma per un Nou Model Energètic: aquest grup explicarà a les 13.30h els motius pels quals puja la factura de la llum.

-Perifèries del Món: aquesta ONG de cooperació per al desenvolupament que treballa a Amèrica Llatina oferirà a les 13.50h un diàleg sobre “l’eterna primavera segrestada”.

A més de l’espai de diàlegs, la mostra també comptarà, entre altres, amb zona de foodtrucks, tallers infantils i familiars, experiències d’observació de fauna i flora, estands divulgatius de projectes ambientals i diferents activitats d’animació.

La mostra ambiental València Canvia pel Clima! 2019 està organitzada i promoguda per la Delegació d’Energies Renovables i Canvi Climàtic de l’Ajuntament de València, el centre d’innovació Las Naves i la Fundació València Clima i Energia.

Skip to content