Tornar dalt

8 tallers de 20 minuts sobre canvi climàtic i noves energies

8 tallers de 20 minuts sobre canvi climàtic i noves energies

-València Canvia pel Clima! se celebra el pròxim 23 de juny al Jardí del Túria

El 23 de juny València Canvia pel Clima! omplirà el Jardí del Túria d’activitat per la festa del clima i l’energia sostenible. Així les coses, cal destacar els tallers de vint minuts amb els quals s’explicarà al públic en general, xiquets i adults, i a experts en la matèria, diferents visions sobre el canvi climàtic, les energies renovables i el medi ambient.

Grammer Solar / Twin Solar: aquesta empresa fabricant de sistemes de ventilació solar per a la producció d’aire a temperatura i aconseguir qualitat d’aire a l’interior dels edificis i estalvi energètic oferirà el taller “Ventilació solar sense perdre energia” a les 11.30h.

WWF: la delegació valenciana de la internacional WWF també estarà a València Canvia pel Clima amb diferents activitats tant participatives com de divulgació. El seu taller, al qual es podrà assistir a les 10.30h o a les 14.30h versarà sobre trucs per a reduir el consum de plàstic.

Implica-T: aquesta companyia especialitzada en autoconsum solar fotovoltaic parlarà a les 11h sobre què cal tindre en compte a l’hora de comprar una instal·lació d’autoconsum solar, així com les diferents tecnologies i qualitats que existeixen en el mercat.

OnRenewables: a les 14h aquesta firma de disseny, subministrament i construcció de projectes solars fotovoltaics mostrarà com instal·lar un sistema d’aquestes característiques.

Mesura: a les 12.30h, aquesta entitat especialitzada en transició energètica per a refrigerar espais de manera sostenible oferirà el taller ‘tornar a la botija’.

Socyr: el taller d’aquesta empresa d’aïllaments ecològics i coordinadora del projecte Recycledcork –de recollida de taps de suro per a aïllament- serà a les 12h i tractarà sobre els beneficis de l’aïllament ecològic en la construcció.

Aeioluz: aquesta cooperativa d’economia social oferirà a les 13h un taller per a tota la família.

Càdec Taller de Gestió Ambiental: a les 13.30h aquesta consultoria ambiental especialitzada en temes relacionats amb la gestió i conservació de fauna oferirà un taller per a totes les edats sobre la importància de les rates penades com a aliats contra les plagues.

Així mateix, WWF, Associació Ambiens i CM Plastik oferiran al llarg del matí diferents tallers participatius en les seues carpes pròpies. A més dels tallers, durant tot el matí al Jardí del Túria també es podran gaudir de jocs infantil, micro-conferencies, zona de foodtrucks i mercat de productes ecològics i sostenibles, llocs informatius sobre projectes ambientals, autoconsum i noves formes d’energia, i experiències en viu d’observació de fauna i flora.

Cal recordar que la mostra ambiental València Canvia pel Clima! 2019 que s’emmarca dins del lema “La nostra llum. La nostra energia”, està organitzada i promoguda per la Delegació d’Energies Renovables i Canvi Climàtic de l’Ajuntament de València, el centre d’innovació Las Naves i la Fundació València Clima i Energia.

Skip to content