Tornar dalt

Bioblitz a Marxalenes i Benicalap

Bioblitz a Marxalenes i Benicalap

Un bioblitz és una mostra ciutadana de biodiversitat urbana, descobrir noves espècies en els parcs i jardins de València.

Després del primera mostra al maig de 2018 en el Parc de la Rambleta i en el Parc de Malilla, torna el Bioblitz de Marxalenes i Benicalap dins de la iniciativa València canvia pel Clima!

Apunta’t al Bioblitz i acosta’t en el Parc de Marxalenes el 27 i 28 d’octubre (a l’entrada del C/ Diputat Ricard Samper, prop de la parada de tramvia “Marxalenes”) i al Parc Benicalap el 3 i 4 de novembre (a l’entrada de l’avinguda Burjassot).

Horaris:

Bioblitz marxalenes: 

Donades les previsions meteorològiques, ens veiem obligats a cancel·lar l’activitat vespertina de les rates penades a Marxalenes.

En principi mantenim el Bioblitz de diumenge, però estem pendents de les previsions.

  • 27 d’octubre: de 19 h a 21 h observació de rates penades
  • 28 d’octubre: de 9 a 10:30 h mostra ciutadà de biodiversitat, després “picaeta”, i d’11 a 13 h ciència, divulgació i observació amb experts per a descobrir la vida que s’amaga en els nostres parcs.

Bioblitz Benicalap: 

  • 3 de novembre: de 18 h a 20 h observació de rates penades
  • 4 de novembre: de 9 a 10:30 h mostra ciutadà de biodiversitat, després “picaeta”, i d’11 a 13 h ciència, divulgació i observació amb experts per a descobrir la vida que s’amaga en els nostres parcs.

La participació és oberta i les places limitades per a l’activitat nocturna (20 persones)

Inscripcions: comunicacio@canviclimatic.org

ja que és una activitat a l’aire lliure, la possibilitat d’ajornar sempre estarà contemplada, no obstant açò, informarem sobre qualsevol canvi tant en la web, xarxes socials (@vlcclimaenergia) o per email en el cas que t’hages inscrit.

Skip to content