Tornar dalt

Connecta’t al sol. Jornada final projecte ProsumE

Connecta’t al sol. Jornada final projecte ProsumE

El 22 d’octubre ha tingut lloc la jornada final del projecte ProSumE “Connecta’t al sol” en Les Naus.

Una jornada intensiva on es va parlar del futur i de les possibilitats de gestionar la nostra energia des del punt de vista del prosumidor.

Les conclusions afavoreixen cada vegada més al fet que la instal·lació de plaques fotovoltaiques en edificacions a València podria proveir el consum elèctric d’un terç d’habitatges de la ciutat i generar prop de 16.000 ocupacions.

Aquestes estadístiques asseguren que les barreres al desenvolupament de producció descentralitzada d’energia fotovoltaicaen la ciutat de València són administratives i socials, no tècniques. Es porta a la conclusió que moltes de les persones no disposen de la informació necessària i real del beneficis que el autoconsumo energètic generen tant per a l’economia pròpia com per al medi ambient.

Després de les conclusions ha tingut lloc una taula redona sobre casos d’èxit en prosumidores/as en la qual ha intervingut representants IVACE, ISER Renovables, Greenpeace Espanya, Iberdrola i Pylon Network. Tot un estudi que beneficiarà a l’elaboració d’un full de ruta de serveis per a tots aquells que se sumeixen a ser prosumidores i prosumidoras. Més informació.

Skip to content