Tornar dalt

DIA MUNDIAL DE L’ESTALVI ENERGÈTIC – DIVENDRES 21 D’OCTUBRE

DIA MUNDIAL DE L’ESTALVI ENERGÈTIC – DIVENDRES 21 D’OCTUBRE

Amb motiu del Dia Mundial de l’Estalvi Energètic divendres que ve 21 d’octubre, l’Oficina de l’Energia de València convida a la ciutadania a visitar la seua exposició ENERGIA, en les seues instal·lacions del carrer José María Haro, 9 de València.

 

La mostra convida a recórrer, de manera pràctica i lúdica, set passos concrets del camí cap a la transició energètica, en relació amb la factura de la llum, el consum d’electrodomèstics o la participació en comunitats energètiques, entre altres.

 

Presenta un panell d’accions concretes que cada persona pot prendre per a iniciar el seu camí cap a la transició energètica, estalviar en les seues factures de llum i gas i fer realitat un nou model energètic.

 

Oficina de l’Energia, José María Haro, 9 – 46022 València

Entrada lliure i gratuïta, en horari de 9 a 19 hores.

 

Les visites guiades per a grups han de reservar-se per telèfon (96 106 15 82) o per correu electrònic (oficinaenergia@climaienergia.com).

 

TALLERS GRATUÏTS

Coincidint amb el Dia Mundial de l’Estalvi Energètic, el mateix divendres 21 a les 17h s’ofereix el taller “Rehabilitació Energètica. T’acompanyem per a renovar la teua llar” amb entrada gratuïta prèvia inscripció fins a completar aforament.

Durant la setmana es manté l’horari d’oficina per a atendre la ciutadania sobre els dubtes que li genere el seu consum energètic i com estalviar en les seues factures. A més, l’Oficina de l’Energia ha programat uns altres tallares sobre l’estalvi energètic.

El dilluns 17 a les 17h tindrà lloc el taller “Entén la teua factura del gas. Consells per a pagar només el just”

 El dimecres 19 a les 16h el taller “Com demanar pressupostos per a connectar-se al sol. Elements claus per a comparar ofertes d’instal·lacions fotovoltaiques”

Tots els tallers són gratuïts, prèvia inscripció i fins a completar aforament.

 

Inscripcions online ACÍ

Skip to content