Tornar dalt

Foodtrucks amigables amb el medi ambient i productes BIO i ECO a València Canvia pel Clima! 2019

Foodtrucks amigables amb el medi ambient i productes BIO i ECO a València Canvia pel Clima! 2019

-La festa del clima i l’energia sostenible se celebra al Jardí del Túria el pròxim dia 23

El diumenge 23 de juny al matí, de 10h a 15h, arriba al Jardí del Túria València Canvia pel Clima! 2019 amb multitud d’activitats per a tots. Micro-conferencies, tallers, aparadors divulgatius i sessions de diàleg es combinaran a la perfecció amb l’animació i la venda de productes gastronòmics, artesanals i sostenibles.

D’aquesta forma, en la zona destina als foodtrucks de beguda i menjar sostenible i amigable amb el medi ambient trobarem al Càtering Pimentó Torrat, a Intiam Rurai que mostrarà que fer el menjar en una cuina solar és possible, a Menjarte, Món Orxata, Mon Vital, Yocomotuarte, Smart Ecofarms i Vegetas. Tots ells oferiran productes ecològics, BIO i, en alguns casos, realitzats amb matèries primeres de xicotets proveïdors.

Quant a la zona de venda, tindran estand Aigua Ecosocial, Naturailesa, Som BIO Cosmètica, Àgora Talents, TerretaNeta, Arpillera, Concettina_Nina, Flipo en Verde – Erres Granell ZeroWaste i la Tenda de Tot el Món. Oferiran productes plàstic zero, artesanals i realitzats amb materials reciclats entre d’altres.

València Canvia pel Clima! 2019 que enguany ve precedida pel lema “La nostra llum. La nostra energia”, està organitzada i promoguda per la Delegació d’Energies Renovables i Canvi Climàtic de l’Ajuntament de València, el centre d’innovació Las Naves i la Fundació València Clima i Energia.

Skip to content