Tornar dalt

Informació sobre reciclatge, canvi climàtic i nous models d’energia a València Canvia pel Clima! 2019

Informació sobre reciclatge, canvi climàtic i nous models d’energia a València Canvia pel Clima! 2019

-La mostra se celebrarà al Jardí del Túria el pròxim 23 de juny de 10h a 15h

El matí del diumenge 23 de juny València Canvia pel Clima! 2019 arribarà al Jardí del Túria per a parlar i conscienciar sobre canvi climàtic, reciclatge i nous models d’energia. Així les coses, de 10h a 15h, persones de totes les edats podran gaudir dels diferents tallers, xarrades, estands de venda, activitats d’animació i mostradors divulgatius.

Diverses entitats públiques i privades oferiran informació sobre diferents projectes de lluita contra el canvi climàtic, nous models d’energia i la importància de reciclar per a conservar el medi ambient. Green Urban Data, SEOBirdlife, WWF, CM Plastik, Airentis, Implica-T, OnRenewables, OMAV Delegació de Parcs i Jardins, Som Energia, AlternaCoop, Veolo, Xarxa Connecta Energia, Associació Belharra, Diploma Deseea, Fundació Limne, Lasar Bioconstrucción, Ahinco Sostenible, ISER Smart Energy, València Clima i Energia juntament amb l’Observatori del Canvi Climàtic, Plataforma per un nou model energètic, Plataforma tanquem Cofrents, Centre d’Educació Ambiental, Càdec, Mesura G, Perifèries del Món, Aeioluz Cooperativa, One Day Yes, Associació Ambiens, BioAgradables, Línea de Pliegue, Greenpeace, Fridays For Future, Global Omnium i Mercavalencia seran els encarregats de donar veu a la problemàtica ambiental actual i a les mesures a prendre per a aconseguir un canvi real.

Cal recordar que la mostra ambiental València Canvia pel Clima! està organitzada i promoguda per la Delegació d’Energies Renovables i Canvi Climàtic de l’Ajuntament de València, el centre d’innovació Las Naves i la Fundació València Clima i Energia.