Tornar dalt

Animació i jocs familiars en la gran festa del clima i l’energia sostenible

Animació i jocs familiars en la gran festa del clima i l’energia sostenible

-València Canvia pel Clima! 2019 arriba aquest diumenge al Jardí del Túria

Aquest diumenge 23 de juny, el Jardí del Túria acull de 10h a 15h la gran festa del clima i l’energia sostenible amb València Canvia pel Clima! 2019. Tallers per a tota la família, aparadors informatius sobre canvi climàtic, reciclatge i nous models d’energia, zona de foodtrucks i venda de productes BIO i ECO i molt més faran les delícies de grans i menuts.

L’animació i els jocs familiars arribaran de la mà de Formigues Liles, l’Observatori del Canvi Climàtic, Actio, EMT Projectes Educatius, Recicla con los cinco sentidos, Héctor Conesa, Ambiens i Baobab. Dinàmiques participatives i jocs per a tots en els quals s’ensenyarà i posarà en valor la importància del reciclatge, l’eficiència energètica i la conservació del medi.

La mostra ambiental València Canvia pel Clima! que enguany porta per lema “La nostra llum. La nostra energia” està organitzada i promoguda per la Delegació d’Energies Renovables i Canvi Climàtic de l’Ajuntament de València, el centre d’innovació Las Naves i la Fundació València Clima i Energia.

Skip to content