Tornar dalt

LA FUNDACIÓ VALÈNCIA CLIMA I ENERGIA POSA EN MARXA EL PROGRAMA EDUCATIU ‘LLARS VERDES’.

LA FUNDACIÓ VALÈNCIA CLIMA I ENERGIA POSA EN MARXA EL PROGRAMA EDUCATIU ‘LLARS VERDES’.

Alejandro Ramón: “Amb esta iniciativa volem incidir en el canvi d’actitud de la ciutadania per fomentar formes de consum i ús de recursos amb menys impacte”.

LA FUNDACIÓ VALÈNCIA CLIMA I ENERGIA POSA EN MARXA EL PROGRAMA EDUCATIU ‘LLARS VERDES’.

La Fundació València Clima i Energia de l’Ajuntament de València, a través dels seus dos equipaments d’atenció ciutadana –l’Oficina d’Energia i l’Observatori de Canvi Climàtic-, ha posat en marxa un programa educatiu que va dirigit a les famílies de la nostra ciutat que es preocupen per l’impacte ambiental i social de les seues decisions i els seus hàbits quotidians. “Amb el programa ‘Llars Verdes’ volem impulsar un canvi d’actitud en la ciutadania, com el que hem fet des de l’administració pública, per promoure les formes de consum i l’ús de recursos que provoquen un menor impacte”, ha explicat el regidor de Transició Energètica i Emergència Climàtica, Alejandro Ramón.

Esta iniciativa, que compta amb la col·laboració del Centre d’Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV) i del Centre Nacional d’Educació Ambiental (CENEAM), és totalment gratuïta per a les famílies interessades.

En total, es contempla que hi haurà un màxim de 50 famílies participants. A totes elles se’ls oferirà un seguiment personalitzat per analitzar els consums domèstics de la llar, un assessorament personalitzat durant la durada del programa per solucionar dubtes en l’àmbit de la sostenibilitat a la llar i tallers (que seran virtuals principalment atesa la situació sanitària vigent) de sostenibilitat ambiental amb consells pràctics i senzills per a facilitar també l’estalvi en les factures domèstiques. A més, hi haurà materials per a facilitar eixe estalvi, l’eficiència i el consum responsable i es plantejaran rutes ambientals, guiades i gratuïtes.

Les famílies interessades han de ser residents al municipi de València i s’han de comprometre a assistir a les reunions i els tallers previstos. Podran sol·licitar la seua participació al programa ‘Llars Verdes’ fins el pròxim 26 de juny a través del formulari que hi ha al web http://canviclimatic.org/llars-verdes/

Skip to content