Tornar dalt
Dissabtes Diveractius - Actividades para que las familias puedan aprender de una forma divertida y lúdica a conservar el planeta y luchar frente al cambio climático

L’Observatori de Canvi Climàtic obri termini per apuntar-se en novembre als Dissabtes DiverActius

• Des de València Clima i Energia ofereixen una forma divertida i lúdica de conscienciar sobre la importància de cuidar el planeta
• Hi ha una activitat prevista per al dissabte 18 de novembre i una altra per al dissabte 25 de novembre a les 11 hores, totes dos dirigides a la infància

València Clima i Energia, a través de l’Obervatori de Canvi Climàtic, ofereix activitats lúdiques formatives dos dissabtes al mes, en horari de matins, dirigides a un públic familiar per a conscienciar sobre la importància de cuidar el planeta. A través del seu projecte “Dissabtes DiverActius”, les famílies poden aprendre, d’una forma divertida i lúdica, a fer front al canvi climàtic. Ludoteca, contacontes, treballs manuals i tallers són algunes de les diverses activitats a les quals la ciutadania pot inscriure’s de manera gratuïta.

A més, compten amb un racó biblioteca-ludoteca on tant la infància com les persones majors poden dedicar temps a dibuixar, jugar als jocs de taula i llegir llibres, tot amb contingut mediambiental.

En concret, per al dissabte 18 de novembre a les 11 hores està prevista l’activitat “Vídeos canvi climàtic i el mocador dels hàbits”, recomanada per a menors d’entre 6 i 10 anys. Aquesta consisteix, d’una banda, en el fet que mitjançant el joc del mocador les i els participants han d’estar atents a les accions que diu l’equip d’educació ambiental per a triar entre el mocador verd (acció sostenible) o roig (insostenible). En aquesta dinàmica no sols compta la velocitat, sinó també la intel·ligència per a decidir quines accions contribueixen o no a lluitar contra el canvi climàtic. D’altra banda, mitjançant el vídeo d’un extraterrestre, aprendran què és el canvi climàtic, les seues causes procedents dels éssers humans i què es pot fer per a conservar el planeta.

Per al dissabte 25 de novembre a les 11 hores, es durà a terme el taller “Construcció de menjadores d’aus”, per a menors a partir de 6 anys. Les i els participants descobriran com construir, a partir de residus, menjadores per a les aus. L’activitat té una doble finalitat: reutilitzar els residus i aportar aliment a les aus en moments de l’any que escassegen en la naturalesa.

Totes aquelles persones interessades ja poden inscriure’s, fins a completar aforament, a través d’un formulari. Per a més informació, també es pot cridar als següents números de telèfon 961 061 591 / 961 059 102 o consultar la seua pàgina web.

NOTA: Disposem de material gràfic.

Skip to content