Tornar dalt

L’Oficina de l’Energia s’acosta als veïns en el Dia Europeu de les Comunitats Sostenibles

L’Oficina de l’Energia s’acosta als veïns en el Dia Europeu de les Comunitats Sostenibles

L’Oficina de l’Energia de València se sumarà el dia 19 de setembre a les activitats del Dia Europeu de les Comunitats Sostenibles amb la jornada Connectem amb el barri.

L’oficina naix amb la prioritat de garantir el dret a l’energia. Per a això els tècnics informaran a tots els interessats sobre com pagar menys en la factura d’un habitatge cada mes. L’estalvi en el consum és un altre dels objectius primordials i no solament l’estalvi, també la millora de l’ús de la pròpia energia.

Des de l’oficina es fomentarà la producció d’energies renovables. Per a això es comptarà amb un servei d’assessorament per a instal·lar plaques fotovoltaiques. Finalment s’apostarà per acompanyar als ciutadans en la transició cap a les energies netes, que suposen un menor impacte sobre el medi ambient.

La jornada comptarà amb les següents activitats amb “Vine a conèixer l’Oficina de l’Energia” de 10h a 14h i de 15h a 20h. Així, de 11h a 12.30h es resoldran dubtes sobre la factura elèctrica i s’ensenyarà a entendre-la per a gastar menys; a les 12.30h hi haurà una visita a l’exposició fotogràfica sobre el canvi climàtic; de 17.30h a 19h es realitzarà un taller d’estalvi energètic en la llar en el qual es donaran trucs i consells per a estalviar energia. Finalment, de 19h a 20h els veïns i veïnes podran gaudir d’una ‘picaeta’ juntament amb els membres de l’Oficina.

Recordar que totes les activitats són gratuïtes. Aquelles persones interessades poden confirmar prèviament la seua assistència als tallers en el 961061582, per correu electrònic en oficinaenergia@gmail.com o passant per la pròpia Oficina al carrer José María Haro Salvador 9 -11.

Skip to content