Tornar dalt

Plantes a casa per a combatre la calor a l’estiu

• L’Ajuntament oferix el taller “Plantes per a una llar més fresca a l’estiu” en l’Oficina de l’Energia municipal
• La Fundació València Clima i Energia i el Servici de Parcs i Jardins municipal difonen els beneficis de tindre plantes a casa per a millorar la salut
• Als inscrits en el taller se’ls obsequiarà amb un plançó de pi blanc dels vivers municipals

L’Oficina de l’Energia municipal situada al Parc de l’Oest ha programat per al dimarts 21 de maig el primer taller en col·laboració amb la delegació municipal de Parcs i Jardins i la Federació d’Associacions Veïnals de València per a posar en valor els beneficis de tindre plantes a casa, viure al costat d’elles, relacionar-nos en entorns verds i transmetre les bones pràctiques vegetals.

Per a Carlos Mundina, regidor de Millora Climàtica i Eficiència Energètica, “aquest taller pretén donar a conéixer els beneficis per a la nostra salut que proporciona tindre plantes a casa i, més concretament, el paper que poden jugar les plantes per a combatre la calor de l’estiu en les llars davant l’increment de temperatures que es preveu en els pròxims mesos”

En aquest taller, amb inscripció obligatòria i gratuïta fins a completar aforament, s’explicarà quines plantes són més resistents davant la calor o necessiten menys reg i s’atendran dubtes sobre les seues cures a aquells que acudisquen amb les seues plantes o porten fotos d’estes. A més, als assistents se’ls obsequiarà amb un plançó de pi blanc autòcton fins a acabar existències.

La sessió estarà a càrrec de personal de l’Oficina de l’Energia, de Diego Olivares, enginyer agrícola i divulgador en matèria de jardineria i paisatgisme i de Nacho Lacomba, cap del Servici de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de València, que explicarà què és i per a què servix el Pla Verd i de la Biodiversitat de València.

L’objectiu del taller és animar a les persones a tindre plantes a casa i perdre la por al fet que se’ls muiren, saber seleccionar les plantes més adequades segons la seua exposició a la llum o la ubicació a la casa, oferir consells per al seu manteniment i destacar els seus beneficis per a millorar el confort tèrmic en la llar, especialment per a combatre la calor a l’estiu.

El taller tindrà lloc en l’Oficina de l’Energia del Parc de l’Oest el dimarts 21 de maig a les 17.30. La inscripció és gratuïta i en línia fins a completar aforament en la Fundació València Clima i Energia i poden obtindre més informació en el telèfon 961 061 582.

Skip to content