Tornar dalt
Setmana de l'Estalvi Energètic - Oficina de l'Energia - València Clima i Energia

València celebra la Setmana de l’Estalvi Energètic amb taules redones, visites, tallers i una trobada estatal

21 d’octubre se celebra el Dia Mundial de l’Estalvi Energètic

La Fundació Municipal València Clima i Energia organitza del 19 al 21 d’octubre la Setmana de l’Energia en coincidència amb el Dia Mundial de l’Estalvi Energètic, que se celebra este pròxim dissabte.

Les activitats previstes comencen dijous, 19 d’octubre, amb la Trobada Estatal d’Oficines de Rehabilitació Energètica, que tindrà lloc a les 9 hores del matí a l’oficina del Parc de l’Oest.

També dijous, a les 17 hores, se celebra al Mercat de Torrefiel el taller “Aerotèrmia: Què és? Com em pot ajudar a estalviar i viure millor?”.

Divendres, 20 d’octubre, a les 17:30 hores, se celebra a l’Oficina de l’Energia d’Aiora la taula redona “Rehabilitació i ciutadania. Impulsant la rehabilitació energètica a València”. A la mateixa hora està prevista la inauguració de l’exposició “Habitatges eficients”, també a l’Oficina de l’Energia d’Aiora.

Per últim, dissabte 21 d’octubre, a les 10 hores del matí, tindrà lloc un “rehabilitatour” pel barri del Cabanyal-Canyamelar, un passeig guiat per fer un seguiment dels habitatges rehabilitats i de les intervencions en espais públics. L’eixida es realitzarà des del carrer de Joan Mercader, 16.

Per a Carlos Mundina, regidor de Millora Climàtica, Acústica i Eficiència Energètica, “celebrar el dia mundial de l’estalvi d’energia, el 21 d’octubre, és una oportunitat per a posar el focus en la importància de fer un ús responsable del consum energètic. Estalviar energia ajuda a millorar climàticament el planeta i a combatre els efectes de les emissions de gasos d’efecte d’hivernacle, a més de comportar un estalvi econòmic per al consumidor”.

La Fundació València Clima i Energia és una fundació de l’Ajuntament de València l’objectiu de la qual és la promoció d’activitats relacionades amb la qualitat mediambiental, les energies renovables i el clima. “L’Ajuntament, segons Mundina, està compromés amb les polítiques que milloren la qualitat de vida de les persones i, per això, posem a la disposició del veïnat de València tots els recursos municipals que, en matèria energètica, canalitza l’Oficina de l’Energia municipal i els animem a participar en estes activitats amb l’objectiu de prendre consciència sobre l’estalvi energètic i el foment d’energies netes”.

Totes les activitats de la Setmana de l’Energia són lliures i gratuïtes fins a completar aforament. Per a més informació i per a inscriure’s en les activitats previstes, podeu vore l’enllaç https://shre.ink/UCWR.

Skip to content