Tornar dalt
Verano Diveractivo - Talleres para aprender a conservar el planeta y luchar frente al cambio climático durante el mes de agosto

Estiu Diveractiu obri el termini d’inscripció per a les activitats d’agost

• La Fundació València Clima i Energia oferix propostes de caràcter lúdic, totalment gratuïtes durant el pròxim mes d’agost
• Atés que l’aforament és limitat, és necessari realitzar inscripció prèvia
• El programa inclou ludoteca, contacontes, experiments climàtics i tallers sobre alimentació saludable i sostenible

L’Observatori del Canvi Climàtic de l’Ajuntament de València ha obert el termini d’inscripció per a les activitats d’Estiu DiverActiu 2023. Es tracta de les propostes lúdiques i formatives corresponents al mes d’agost, que inclouen servicis i activitats gratuïtes com ara la ludoteca i els contacontes, els experiments climàtics, i els tallers sobre alimentació saludable i sostenible.

La Fundació València Clima i Energia ha obert el termini perquè les famílies i persones interessades puguen formalitzar les inscripcions, que es duran a terme en les instal·lacions de l’Observatori del Canvi Climàtic, al barri del Cabanyal, al carrer del Doctor Lluch, número 60, molt pròximes a la platja de la Malva-rosa.

Totes les activitats comencen a les 11 del matí, i s’estenen al llarg d’una mica menys de dos hores. Atés que l’aforament és limitat, és necessari realitzar inscripció prèvia. Entre els continguts del programa previst, hi ha activitats per als xiquets i xiquetes, a partir dels tres anys, com els contacontes “L’abella zoom zoom”, “El riu d’Elena” o “La música de la selva”. Així mateix, s’han preparat tallers de manualitats i experiments científics, en este cas per a xiquets i xiquetes a partir de huit anys, que versaran sobre els fons marins i els aiguamolls, amb l’objectiu d’ajudar-los a entendre les causes i les conseqüències del canvi climàtic.

Tots els jocs, tallers i experiments són conduïts pel personal educador del servici d’Educació Ambiental, que són els qui atenen durant tot l’any als visitants de l’Observatori del Canvi Climàtic.

Espai fresc i alimentació sostenible

La Fundació València Clima i Energia oferix una alternativa lúdica i formativa gratuïta per a famílies que durant el mes d’agost es queden a València, en un espai condicionat, fresc i segur.

Tal com destaquen els responsables de la programació, una de les activitats més atractives per a les famílies són les relacionades amb l’alimentació saludable i sostenible. Mitjançant jocs interactius, els menors i els seus familiars aprenen que és possible menjar de manera sana i contribuir d’eixa manera a gaudir d’un planeta més sostenible. A través de propostes lúdiques, es posa en valor el consum de fruites i verdures fresques i aliments poc processats que no han de ser necessàriament més cars si són productes de temporada i de proximitat.

Més informació i inscripcions, al web de la Fundació València Clima i Energia i en el telèfon 961 061 591.

Skip to content