Tornar dalt
Escape room del taller de la Oficina de l'Energia

La Fundació València Clima i Energia celebra el Dia Mundial de l’Educació Ambiental amb una Escape Room en l’Oficina de l’Energia municipal

• L’Oficina de l’Energia del barri d’Ayora ha programat l’activitat lúdica i educativa entorn a la transició energètica a càrrec de l’equip d’educació ambiental de l’entitat
• L’equip d’educació de l’Observatori del Canvi Climàtic municipal ha programat el joc “Qui puja la temperatura” i el contacontes “El riu d’Elena” per a escolars de primària en el seu centre del Cabanyal.

Divendres que ve 26 de gener la Fundació València Clima i Energia de l’Ajuntament de València celebra el Dia Mundial de l’Educació Ambiental amb activitats gratuïtes per a públic familiar.

L’Observatori del Canvi  Climàtic, situat en el barri del Cabanyal , acull grups escolars de 6é de primària del CEIP Pablo Neruda i de 1r de primària del col·legi Esclaves del Sagrat Cor amb una visita a l’exposició permanent del centre, jocs i contacontes.

L’objectiu és transmetre als més menuts els valors mediambientals i la importància de cuidar el nostre entorn natural amb xicotets gestos quotidians.

En el «Contacontes: El riu d’Elena», els  assistents, a través de la història d’Elena, aprenen a fer un ús responsable de l’aigua en els seus hàbits quotidians com llavar-se les mans, les dents, etc. Cada assistent elabora el seu propi riu per a així penjar-lo a les seues habitacions amb l’objectiu que cada vegada que vegen el quadre recorden l’important que és no malgastar l’aigua, tal com fa Elena en la seua història.

Per a Carlos Mundina, regidor de Millora Climàtica i Eficiència Energètica, “l’Educació Mediambiental és una eina bàsica perquè les noves generacions aprenguen a estimar i cuidar el nostre planeta, moltes vegades canviant els nostres hàbits més quotidians. El 26 de gener és una excusa per a posar en valor el treball dels educadors ambientals, una labor que també secundem i reconeixem des de l’Ajuntament de València”

ESCAPE ROOM a Ayora

Per la seua part l’equip d’educació ambiental de l’Oficina de l’Energia oferix al públic familiar participar en una Escape Room en les seues instal·lacions del barri d’Ayora, al carrer José María Haro, 9. Durant el joc, a través de diferents proves, les persones participants hauran d’anar avançant per a aconseguir eixir de l’Oficina de l’Energia convertides en autèntiques agents energètiques.

Esta activitat està oberta a persones majors de 10 anys, però els menors d’edat han d’anar acompanyats per adults. És gratuïta fins a completar aforament i la inscripció es fa en línia.

Poden obtindre més informació cridant a l’Oficina de l’Energia al 961 06 15 82.

Skip to content