Tornar dalt

L’alimentació sostenible per a mitigar el canvi climàtic protagonitza València Canvia Pel Clima! 2021

L’alimentació sostenible per a mitigar el canvi climàtic protagonitza València Canvia Pel Clima! 2021

– El dissabte 5 de juny, se celebrarà una mostra festiva amb motiu del Dia Internacional del Medi Ambient en les places dels mercats de Rojas Clemente, Russafa i Cabanyal

Del 31 de maig al 8 de juny, la Delegació d’Emergència Climàtica i Transició Energètica de l’Ajuntament de València està duent a terme la quarta edició de València Canvia Pel Clima! des dels mercats de la ciutat de València. Enguany, les jornades busquen acostar fins a la ciutadania la importància de l’alimentació en la conservació del clima.

Per a fer-ho possible, durant la setmana s’han col·locat punts informatius en els mercats d’ Algirós, Jerusalem, Central i Russafa. L’Observatori del Canvi Climàtic de la Fundació València Clima i Energia, el Gabinet de Didàctica del Jardí Botànic de la Universitat de València i Mercavalència són els encarregats de transmetre a clients i venedors dels mercats el missatge de València Canvia Pel Clima!. Un missatge que no és un altre que l’aposta per l’alimentació sostenible, centrada en productes de proximitat, temporada i quilòmetre zero per a ajudar a mitigar el canvi climàtic.

Demà divendres, l’activitat es traslladarà al mercat de Rojas Clemente, així com el dilluns estarà en Benicalap, on a més participarà el projecte Grow Green Cistella Solidària, i el dimarts en el mercat de Castella.

 

-Mostra festiva pel Dia Mundial del Medi Ambient

 

El dissabte 5 de juny, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, se celebrarà una mostra festiva en les places dels mercats de Rojas Clemente, Russafa i Cabanyal. Diferents associacions i entitats acostaran els seus projectes contra el canvi climàtic als veïns i veïnes de València. Tampoc faltarà l’animació per a tota la família amb diferents teatres, jocs i activitats. L’esdeveniment es desenvoluparà en horari de 10h a 13.30h.

De la mateixa manera, indicar que en tot moment es compleixen les mesures de seguretat enfront de la Covid19 com són l’ús de mascareta, la desinfecció freqüent de mans i el respecte de les distàncies de seguretat.

Skip to content