Tornar dalt

L’Observatori del Canvi Climàtic obri la inscripció per als tallers infantils de maig

• Les activitats es realitzaran al llarg del matí dels dies 18 i 25 de maig

• Per a este pròxim mes s’ha programat el taller “Separar per a reciclar” i el contacontes “La música de la selva”

L’Observatori del Canvi Climàtic obri el termini d’inscripció per als tallers infantils del mes de maig dins del programa Dissabtes Diveractius. Les activitats programades per als dies 18 i 25 de maig són el taller “Separar per a reciclar” i el contacontes “La música de la selva”.

El centre, situat en el número 60 del carrer del Doctor Lluch, desenvoluparà estes activitats on les famílies podran aprendre de manera lúdica com actuar contra el canvi climàtic. Les places per participar són limitades i s’ocuparan per orde d’inscripció. A més, les persones menors d’edat hauran d’estar acompanyades en tot moment per una persona adulta.

El taller “Separar per a reciclar” es durà a terme el 18 de maig a les 11.00 hores i podran participar els xiquets a partir de 7 anys. L’activitat se centrarà en que les famílies que assistisquen aprenguen la importància de reduir els residus, el temps que tarden estos a degradar-se i la seua separació i posterior gestió.

El segon taller de maig, el contacontes “La música de la selva”, es realitzarà el dia 25 i estarà enfocat a xiquets d’entre 3 i 7 anys, sent la seua hora d’inici les 11.00 hores. Mitjançant este conte, els xiquets i les xiquetes participants coneixeran el problema que suposa la desforestació i l’efecte que té sobre la biodiversitat i el canvi climàtic. A més del contacontes, els xiquets i xiquetes podran gaudir de jocs i manualitats.

Les inscripcions, que estan obertes des de hui, es podran completar accedint al següent enllaç: https://climaienergia.com/observatori/diveractius/

Dissabtes Diveractius - Actividades para que las familias puedan aprender de una forma divertida y lúdica a conservar el planeta y luchar frente al cambio climático
Skip to content