Tornar dalt

L’Oficina de l’Energia connecta amb el barri

L’Oficina de l’Energia connecta amb el barri

El passat 19 de setembre l’Oficina de l’Energia, aprofitant la convocatòria del Dia Mundial de les Comunitats Sostenibles, es va donar a conéixer entre els veïns i veïnes del barri d’Aiora amb la jornada “Connectem amb el Barri”. El principal objectiu de l’Oficina és l’assessorament directe dels ciutadans i les ciutadanes de la ciutat i, per això, s’ha volgut començar amb una primera jornada amb la qual s’ha potenciat el tu a tu, i la proximitat amb els veïns i veïnes del seu barri.

Durant tot el dia es van dur a terme diverses activitats per a donar a conéixer el treball de l’Oficina, es van resoldre dubtes sobre la factura elèctrica i es va ensenyar a entendre-la per a gastar menys durant el taller “Dubtes i consultes sobre la teua factura d’electricitat”, així com es van donar trucs i consells sobre estalvi energètic en la llar en el taller “Estalvi energètic per a tots” a l’Aula Transformadora, sala destinada a la realització de tallers de l’Oficina.

A més, durant tot el dia es va poder visitar l’exposició fotogràfica sobre el canvi climàtic i la transició energètica situada a la sala d’exposició Espai de transició.

Cal assenyalar que l’oficina naix amb l’objectiu de garantir el dret a l’energia de tots els veïns i veïnes de València. Quatre tècnics especialitzats donen informació i assessorament sobre el consum, les formes d’estalvi i la millora en l’ús de l’energia.

Tots aquells interessats a conéixer l’Oficina poden fer-ho de dilluns a divendres en horari de matí de 10h a 14h i de vesprada de 15h a 20h i els dissabtes en torn de matí al carrer José María Haro Salvador 9-11.

Skip to content